Viime viikko on mennyt erittäin kiireisissä merkeissä. Olen tehnyt ihan koulutusta vastaavaa työtäkin, vähän huonolla palkalla tosin ;) Ja perheen nuorimpien neitokaisten synttärivalmistelut ovat vieneet suhteellisen paljon aikaa. Mutta eilen juhlittiin kunnolla ja prinsessakakkua tarjolla - tietenkin. 2-vuotias meinasi seota, kun koristelin kakkua. Taisi kelvata, vaikka 5-vuotias sankari etukäteen tuumasi mun suunnitelmasta, että ei hän mitään hääkakkua halunnut. Toiveena oli siis kermakakku, koska hän ei tykkää marsipaanista. Ja linna olisi pitänyt saada, mutta ei kai nyt joka vuosi prinsessalinnaa tehdä..?

1869851.jpg

Ruusut olivat ensimmäiset pikeerikokeiluni. Taisi tulla hiukka liika paksua taikinasta... Ihan mahdoton saada pursottimesta ulos! Ja välissä on tietenkin kaksinkertainen mansikkarahkahyydyke, jäin jumiin. Ensi kerralla sitten jotain muuta. Taas kaikki tuotteet laktoosittomia.

Kynttilät ovat Italian tuliaiset. Neidit bongasivat erään synttäritarvikekaupan, joka tosiaan myi pelkästään erilaista juhlakrääsää. Kun prinsessakausi on parhaimmillaan molemmilla sankareilla, kynttilät ja ihanat sydämenmuotoiset lautaset tarttuivat mukaan.

1869855.jpg1869861.jpg

Kerroskakku koottu kahdella erikokoisella rengasvuoalla ja päälimmäinen kerros kääretorttupohjasta leikattu. Jämäpaloista kokosin kaksi leivosta, jotka menivät maidottomille henkilöille. Välissä vadelmahilloa ja päällä vispautuvaa soijakermaa.

1869873.jpg1869874.jpg