Tällä kertaa päätin ihan makua testata, joten koristelu uupuu kokonaan. Sain sekä Rouva V:ltä sekä Kinuskikissalta vinkkiä makujen suhteen, joten kiitos teille!

Tällä kertaa ulkonäkö on todella karmea, joten siitä syystä ihan pieni ja hämärä kuva vaan. Mutta maku oli kohdallaan ehdottomasti. Tämä pidetään.

1812992.jpg

Pohja on tumma kääretorttupohja, jonka paistoin sydänvuoassa ja täyte laktoositonta suklaata ja kermaa. Alla olevia kuvia etsiessäni löysin muuten brunbergin sivuilta laktoositonta maitosuklaata... *lähtee kauppaan toivioretkelle* Kahta ensimmäistä tuotetta käytin ja kolmas menee kokeiluun.
1454.jpgmaitosuklaa_tumma.jpglaktoositon_suklaa.jpg

Suklaatäyte:

2½dl kuohukermaa
200g tummaa suklaata

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja jätä jäähtymään. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaahtoon varovasti vähän jäähtynyt suklaa. Täytä jäähtynyt kakku ja laita jääkaappiin viilenemään.