Vakavasti jo harkitsen koko blogini nimen vaihtamista 'Ei näin'-blogiksi. Eihän yksi ihminen voi tehdä näin montaa mokaa mokomassa kakussa. Aamulla oli vielä ajatus vähän testata suklaakakkua nuorimpien neitien synttäreitä silmällä pitäen. No nyt ainakin tiedän, mitä en tee! Varmasti pohja on hyvää, olen tehnyt ennenkin ja täyte tuskin voi olla pahaa, kun on kaupan valmista (Blå Bandin suklaamoussea). Mutta kerma sitten... *huokaus*

Jostain luin, että kaakaolla voi värjätä kermaa. Voi toki, mutta kaakaon annostelussa olisi voinut käyttää järkeä. Nyt se maistuu vaan kertakaikkisen pahalle!

Seuraavaksi minut yllätti kerman salamannopea vatkautuminen. Liekö kaakaolla ollut osuutta asiaan, mutta kerma meni erittäin nopeasti tönköksi. Katsoin vatkatessa, että nyt alkaa olla valmista ja sammutin koneen. Siinä se sitten olikin. Pilalla koko homma! Uutta kermaa en alkanut vatkaamaan, olisi kyllä pitänyt.

Innolla olin hakenut aiemmin päivällä postista tilaamani Wiltonin kolmion, jolla siis saa tehtyä kermaan kuvioita. Sellaiseen tönkkökermaan ei sitten saa minkäänlaisia kuvioita. Kokeillaan muutaman päivän kuluttua uudestaan ILMAN KAAKAOTA!!!!! Ja tästedes annan ihan muiden ihmisten hoitaa suklaan pursotuksen. Eikös olekin upeita kukkia! *nauraa kippurassa*

Pari kuvaa silti, vaikka varottavana esimerkkinä.

1798982.jpg

1798984.jpg

Katastrofin maksimoimiseksi kerma loppui kesken pursotuksen. Loput on sitten pursotettu ylijääneellä suklaamoussella. Se kohta onkin sitten vähän järkevämmän näköinen. Värieron näkee kyllä.