Tänään on sekä pojan nimipäivät että minun ja mieheni 15-vuotishääpäivä. Sen kunniaksi kaksi kakkua.

Ensimmäinen on täytetty mansikkarahkalla. En ole maalauksesta, joka oli ensimmäiseni, kovin ylpeä. Se vaan ei onnistunut. Eilen jo vannoin, etten enää ikinä edes yritä mitään pensselin kanssa, mutta opin nyt kuitenkin jotain. Olen sitten seuraavalla kerralla viisaampi. Maalaus marsipaanille, kuten myös renkaat. Ja kerma värjätty ja makuaineena vaniljakreemijauhetta. Aihe pojan parin viikon takaisesta monsteriautonäytännöstä.

1837911.jpg

Ja sitten suklaakakku, se aiemmin hyväksi havaittu. Sydämet pursotettu laktoosittomasta suklaasta. Ensimmäistä kertaa kokeilin koripunosta maanantaina ostamallani korityllalla. Onnistui yllättävän hyvin, vaikka toki virheitä löytyy. Ensikertalaiseksi olen kuitenkin siihen tyytyväinen.

1837918.jpg

Vielä sydämistä kuvaa.

1837920.jpg

Muoks! Heti päivityksen jälkeen kävelin jääkaapille ja tutkin suklaakakkua uudestaan ja lisäsin helmiäishelmet päälle. Kakusta tuli näyttävämmän ja romanttisemman näköinen. (Piilotin siis muutaman koripunoksessa olleen reiän.) Mutta enpä sitten enää ottanut kuvaa, tietenkään.

Ja että pojan kakussa olisi tasaisesti kaikki pielessä, kakun pöytäännostovaiheessa kerma oli päättänyt luultavasti kosteanhikisen kelin takia kaatua osittain. Ei se makuun vaikuttanut, mutta kyllä otti päähän!!!!! Ja maalaukset eivät ikinä kuivaneet...